Türkiye

1 Haziran 2024 Son Depremler! AFAD ve Kandilli Rasathanesi Haber Veriyor: Deprem mi Oldu?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi günlük deprem raporları paylaştı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), gün içinde meydana gelen depremlerle ilgili güncel verileri paylaşmaya devam ediyor. Haftanın altıncı gününde bazı illerde hafif çaplı sarsıntılar yaşandı. Bu sarsıntılar, yaşanan bölgelerdeki vatandaşlar tarafından hissedildi ve birçok kişi son durumu öğrenmek için araştırmalar yapmaya başladı. Peki, bugün en son nerede deprem oldu? İşte AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler.

Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) günün son deprem verilerini aktarıyor. Depremin büyüklüğünden, merkez üssüne; saatinde, derinliğine kadar birçok kritik bilgi, bu kurumların internet siteleri ve sosyal medya hesapları aracılığıyla anında paylaşılıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın 1 Haziran 2024 Cumartesi günü meydana gelen sarsıntıları paylaştığı son dakika depremler listesi şu şekilde…

AFAD son depremler resmi sayfası için tıklayın!

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ
Kandilli Rasathanesi’nin bugün yaşanan sarsıntıların merkez üslerini ve şiddetlerini paylaştığı son deprem listesi ise şöyle…

Kandilli Rasathanesi son depremler resmi sayfası için tıklayın!
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu