Magazin

‘100 Kadının İlham Verdiği Yüz Akımız’ Kitabı Kadınları Buluşturdu’

 

Hostinger “Yüz Akımız 100 Kadın” projesi kapsamında, Ayla Erdim’in proje sahipliğinde gerçekleşen kitabın sanat yönetmeni Banu Noyan oldu. Yol gösterici yaşam öyküleriyle pek çok insana ilham verecek olan bu kitap, Zeliha Sunal ve Fazilet Patır’ın proje danışmanlığında hazırlandı. “Yüz Akımız 100 Kadın”ın sanat yönetmeni Banu Noya konuyla ilgili olarak “Bu kitapla gençlerimize korkmayın, haydi hayallerinizi gerçekleştirin ve güçlü olun mesajını verdik. Eserde de yüz ayrı dünyayı ve onların kahramanlık hikayelerini bir araya getirerek okuyucularla buluşturduk” dedi.

Kitabın proje sahibi Ayla Erdim ise şu cümleler ile duygularını ifade etti. “Ülkemizin her yerinden başarılarını ispat etmiş ve rol model olmuş kadınlarımızın hikayelerini genç kadınlarımıza sen de yapabilirsin cesaretini vermek üzere yola çıktık. Ümitsiz olan gençlerimize de ilham kaynağı olabilmek için 100 kadınımızın hikâyesini bu kitapta topladık”.

Etkinlikte İstanbul Devlet Orkestrası Sanatçısı ve Seslendirme Oyuncusu Özlem Abacı, Cumhuriyet’in 100. yılında Türk kadınına yazdığı ‘Kadın’ şarkısını ilham veren kadınlar için seslendirdi. Toplumun her alanında çalışmalarını sürdüren başarılı kadınların bir araya geldiği kitaptaki her bir kadının öyküsünde başarısının tesadüf olmadığı anlatılıyor. Özellikle gençlere yol gösterecek olan yaşam öyküleri ve başarı modelleriyle ülkemizin yüz akı kadınlarından yola çıkan bu eser aynı zamanda tarihi belge niteliğinde. Kitabın satışından elde edilen gelir Yaşam Boyu Paylaşım Derneği ve Tomurcuk Özel Çocuklar Kooperatifi’ne bağışlanacak.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu