Yaşam

13.31 Saat Anlamı Nedir? 13.31 Ters Saatlerin Anlamı Nasıl Yorumlanır?

13.31 Saat Anlamı Nedir?

13.31 saat diliminin anlamı, ilişki içinde olduğunuz kişinin sizi umursadığını gösterir. Siz karşınızdaki kişiyi ne kadar düşünürseniz düşünün, hiç onun aklına gelmediğinizi ya da onun sizi hiç düşünmediğini fark edebilirsiniz. Bu saat, sevdiğiniz kişinin aklında her zaman başka şeyler olduğunu ve sizin bu düşünceler arasında sizin olmadığınızı gösterir. 

Sevdiğiniz kişi, sizden tam ters bir düşünce ile sizi umursamıyor ya da sizi hiç düşünmüyor olabilir. Bu nedenle de sevdiğiniz ya da hoşlandığınız kişiyle bugün bazı şeyleri konuşmanız gereken bir gün olduğunu söylenebilir. Sevdiğiniz kişinin neden ve nasıl böyle bir düşünce içinde olduğuna dair onunla açık ve net bir şekilde konuşabilirsiniz.

13.31 Ters Saatlerin Anlamı Nasıl Yorumlanır?

13.31 ters saatlerin anlamı, bazen hayatımız ile ilgili önemli ipuçları verir. Sevdiğiniz kişinin sizden ayrılmak isteyebilir. Ama bunu bir türlü dile getiremiyor olabilir. Fakat bu durumu karşılıklı konuşarak tatlıya bağlayabilirsiniz. Bu sayede aradaki ilişkiniz daha da güçlenebilir. Bunun sonucu ya da sebebi ne olursa olsun saatinizi 13.30’a denk geldiğiniz zaman o gün bir randevu ayarlayarak ve sevdiğiniz kişi ile buluşmanız gerekir. Bu sayede konuşarak tüm sorunlarınızı birlikte çözüme kavuşturabilir ve güzel bir karara verebilirsiniz.

Çift rakamlar ile birlikte ters rakamlarla da farklı saat dilimleri özellikle ilişki anlamında insanlara bazı bilgiler sunar. Bu bilgiler, daha çok o gün içinde çiftler arasında yaşanacak durumların ve gelecek ile ilgili yaşanacakların hakkında da pek çok bilgi edinmenizi sağlar. 

13.13 Saat Anlamı Nedir? 13.13 Çift Saatlerin Anlamı Nasıl Yorumlanır?

13.13 Saat Anlamı Nedir? 13.13 Çift Saatlerin Anlamı Nasıl Yorumlanır?

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu