Magazin

13’üncü MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu

Reklamların, dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yenilikçilik, performans ve yaratıcılık kapsamında değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, IAB tarafından on üçüncü kez düzenlendi. 22 kategoride yapılan 739 başvuru ve 431 kampanya arasından 162 başvuru ve 55 kampanya ödüllendirildi.

IAB Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, ““MIXX Awards Türkiye ülkemizde dijital pazarlama iletişimi alanında büyük emeklerle ortaya konulan işlerin değerlendirildiği önemli bir organizasyon. Bu sene aldığımız 739 başvuru ise sektörümüzün üretkenliğinin artarak devam ettiğinin önemli bir göstergesi. Tüm yıl büyük emeklerle hazırlanan çalışmaları titizlikle inceleyen jüri üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. 13’üncü MIXX Awards Türkiye’ye başvuran ve ödül almaya layık görülen bütün işlerin marka, ajans, yapım ve yayında görevli ekiplerini de gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Başvurular, Jüri başkanlığını Sahibinden.com Genel Müdür Yardımcısı Banu Barbarosoğlu’nun yürüttüğü, sektörün değerli 20 temsilcisinden oluşan 13’üncü MIXX Awards Türkiye Jürisi tarafından, 3 hafta boyunca detaylı bir şekilde incelendi.

13’üncü MIXX Awards Türkiye’nin Platin Sponsoru sahibinden.com; Altın Sponsoru GroupM Türkiye ve Ajansları, Gümüş Sponsorları Akbank, Bond Digital, Doğuş Yayın Grubu, Forward Media, Genart, Trendyol, Unilever, Bronz Sponsorları Havas, İstanbul, IAS, SporX ve Tooplay oldu.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: /MyNet/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

13’üncü MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu

Dijital dünya, her geçen gün daha da önem kazanıyor. Birçok şirket, marka ve girişimci, dijital platformda var olabilmek, tüketicileri ile daha etkili bir iletişim kurabilmek için dijital pazarlama stratejilerini geliştiriyorlar. İşte tam da bu noktada, MIXX Awards Türkiye ödülleri devreye giriyor.

MIXX Awards Türkiye, Türkiye’deki dijital pazarlama sektörünün en prestijli ödüllerinden birisi olarak kabul ediliyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul’da gerçekleştirilen törenle, 13’üncü kez dağıtılan bu ödüllerin sahipleri belli oldu.

Bu yıl, 21 kategoride dereceye giren 63 proje, ödüllendirildi. Şirketler, ajanslar ve girişimciler, dijital pazarlama dünyası için yaratıcı ve etkili projeler ortaya koyarak, yarışmada adeta birbirleri ile yarıştılar.

MIXX Awards Türkiye’nin bu seneki büyük ödülü olan “En İyi Kampanya Ödülü”nü, MetLife Sigorta ve Leo Burnett İstanbul ajansı, “Riski Hesapla” projesi ile kazandı. Bu proje, sigorta sektöründe önemli bir risk hesaplama aracı sunarak, tüketicilerin hayat sigortası hakkında daha bilinçli ve donanımlı kararlar almalarına olanak tanıyor.

Diğer kategorilerde de birbirinden etkileyici projeler yer aldı. “Mobil Uygulama” kategorisinde “İnci Sözlük” projesi; “Sosyal Medya” kategorisinde “Yapı Kredi Bankası – Sosyal Hayatım” projesi; “Dijital Reklam” kategorisinde “Burger King – Lazer Spotu” projesi; “Dijital İçerik” kategorisinde “THY – Günümüzde Kadın” projesi; “Dijital Oyun” kategorisinde “Vestel – Glasso” projesi gibi birçok ilginç ve başarılı proje yer aldı.

MIXX Awards Türkiye, dijital pazarlama sektöründe yaratıcılığın ve etkinin bir arada kullanılarak harikalar yaratılabileceğini bir kez daha gösterdi. Bu ödüller, tüketicilerle daha etkili bir iletişim kurmak isteyen herkes için önemli bir ilham kaynağı niteliği taşıyor.

Ödüllerin sahiplerini tebrik ediyoruz ve dijital dünyada daha da başarılı projelerde bir araya gelmelerini diliyoruz.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu