Türk Dünyası

15 Temmuz 2025’te Macaristan’da Neler Yaşandı? – Türk Haber Dünyası – OpenAI İle Desteklenen Türk ve Dünya Haberleri

 

Hostinger Macaristan’dan Son Dakika Haberler: AB, Macaristan’ın dış işleri zirvesini boykot edecek, Debrecen Havalimanı yakında yeniden açılıyor, Booking.com rekor ceza aldı, e-scooter kural değişikliği, Yabanarısı ısırığı, parti bölgesi…

AB, Viktor Orban hükümetine karşı bir adım daha atmaya hazırlanıyor. AB’nin, Macaristan’ın dış işleri zirvesine katılmayacağı ve böylece ülkenin dış politikasını eleştirmeye devam edeceği belirtildi.

Debrecen Havalimanı, uzun bir aradan sonra nihayet yakında yeniden açılacak. Yerel yetkililer, havalimanının tekrar hizmete girmesiyle turizm sektörünün canlanacağını ve ekonomiye olumlu bir etki sağlayacağını söylediler.

Dünyaca ünlü online seyahat platformu Booking.com, rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle rekor bir ceza aldı. Şirkete 20 milyon avro ceza kesilirken, Booking.com’un bundan sonra daha dikkatli davranması gerektiği vurgulandı.

Macaristan’da e-scooter kullanımıyla ilgili kural değişikliği yapıldı. Artık e-scooter sürücüleri, bisiklet yollarında da kullanabilecekler ve kaldırımlar üzerinde sürüş yapmalarına izin verilmeyecek.

Bir yabanarısı vakası, Macaristan’ı sarsarken, bir kişi yabanarısı tarafından ısırıldı ve ciddi şekilde yaralandı. Yetkililer, halkı yabanarsıları konusunda uyararak dikkatli olmaları çağrısında bulundular.

Budapeşte’deki parti bölgesinde ise gece hayatı hala canlı. Yerel barlar ve gece kulüpleri, yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görüyor. Ancak yetkililer, Covid-19 salgınına karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuyorlar.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu