Türkiye

15 Temmuz Şehitler Anıtı’na Ziyaretçi Akınında Artış

 

Hostinger 15 Temmuz Darbe Girişiminin 8. Yıl Dönümünde Şehitler Anıtı Ziyaretçi Akınına Uğradı

Eller semaya açıldı. Şehitler için dua edildi. 15 Temmuz darbe girişiminin 8’inci yıl dönümünde şehitler anıtı ziyaretçi akınına uğradı. Kimi şiirler yazdı duygularını anlatmak için kimi bir mektup bıraktı. Ortak payda ise vatandı.

Dile kolay 8 yıl geçti üzerinden. O gün doğanlar bugün okul çağında oldu. Ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi. Müzeyi ziyaret edenler o karanlık geceye tekrar döndü. Müze içerisinde sergilenen birbirinden önemli belgeler darbe teşebbüsünün boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Meclis’te 15 Temmuz töreni! TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan önemli açıklamalar son dakika haberlerimiz arasında yer alıyor. Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Dualarımız onlarla. Herkesin bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız bu zorlu süreci unutmaması gerekiyor. Unutmadan, birlikte güçlü olabiliriz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu