Türkiye

20 Tonluk Kamyonun Altında Sıkışmıştı

 

Hostinger Başakşehir’de yaşanan kaza son anda faciadan dönüldü

Başakşehir’de yaşanan bir kaza olayı herkesi şaşırttı. Kamyonun yokuş aşağı hızla ilerlediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, yolun karşısına geçen bir yayaya çarpmaktan son anda kurtuldu. Kazayı gören diğer sürücüler hemen harekete geçerek kamyon şoförünü kurtardılar.

Yolun karşısına geçen yaya ise kamyonun üzerine geldiğini fark edince hızla koşarak kaçmayı başardı. Kamyon bariyerleri aşarak caminin bahçesine devrildi. Bu sırada kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazada kullanılamaz hale gelen kamyonun 20 ton ağırlığındaki yükü büyük bir faciayı beraberinde getirebilirdi. Ancak yaya son anda koşarak kamyonun altında kalmaktan kurtulmayı başardı.

Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, kazadan mucizevi şekilde kurtulan yaya şansının yanında yaşama sevincini de korudu. İnsan hayatının kıymetini bir kez daha hatırlatan bu olay, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu