Kültür & Sanat

2023 Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması Başvuruları Açıldı

36. Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması 25. Bay Kuzey Kıbrıs 2023 yarışmaları finalleri, 31 Ağustos akşamı Arkın İskele Otel’de gerçekleştirilecek. Yarışmanın kurucu başkanı Bülent Günkut tarafından yapılan açıklamada, Günkut Ajans Organizasyonu tarafından düzenlenecek yarışmaların taç giyme gala gecesinin tüm gelirinin Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne kalacağı belirtildi. Noyanlar Group of Companies ve Onalt Group’un destek ve katkıları ile gerçekleşecek olan yarışmaların ev sahipliği Arkın Grup otellerinden Arkın İskele Otel yapacak.

“Anlamlı ve amaçlı güzellik” sloganıyla düzenlenecek olan yarışmalarda dereceye girecek kişiler, Girne Amerikan Üniversitesi’nden %100 eğitim bursu ile ödüllendirilecek. 31 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşecek olan taç giyme ve gala gecesi Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 60. Yıl etkinlikleri kapsamında, BRT HD kanalından canlı yayınla dünyaya aktarılacak.

KKTC Başbakan Yardımcılığı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’nın tanınma ve tanıtma amaçlı destekleri yanında seçkin kurum ve kuruluşların da yarışmaya katkı koyacağı belirtilen yarışmada, ön elemeler için başvuruların devam ettiği de açıklandı. KKTC kimlik kartı sahibi, 18-24 yaş (1999-2005 doğumlu), en az lise mezunu, erkek adaylarda 1.80 m. veya üzeri boy kuralı ile başvuruların www.gunkutajans.com web sitesinden yapılabileceği belirtilirken, Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs’ta dereceye giren gençler KKTC’yi North Cyprus olarak çeşitli uluslararası yarışmalarda temsil etme hakkı da kazanacak.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu