Magazin

27 Mayıs’ta Reyting Şampiyonu Kim Oldu?

Reyting Sonuçları Henüz Açıklanmadı

İzleyiciler, 27 Mayıs Cumartesi gününe ait reyting sonuçlarının açıklanmasını arama motorlarında sorguluyorlar. Gün içerisinde en çok izlenen yapımlar belirlenecek ve hangi dizi veya film birinci olacak merakla bekleniyor. Ancak henüz 27 Mayıs reyting sonuçları açıklanmadı. Açıklandığı takdirde haberimizden güncel olarak takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz Haftanın Reyting Sonuçları

20 Mayıs Cumartesi günü yapılan reyting sonuçlarına göre Total kategorisinde birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kardeşlerim, üçüncü sırada ise Kardeşlerim dizisi özeti yer aldı. AB kategorisinde yine birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kardeşlerim, üçüncü sırada ise Güldür Güldür Show yer aldı. 20+ABC1 seyirci grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kardeşlerim, üçüncü sırada ise Gülbin Tosun İle FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

Merve Dizdar Cannes’da En İyi Kadın Oyuncu Seçildi

Dünya sinema endüstrisinin en prestijli etkinliklerinden biri olan Cannes Film Festivali’nde Türk oyuncu Merve Dizdar, “en iyi kadın oyuncu” seçildi. Suç draması “Kusursuzlar” filmindeki performansı ile bu ödülü kazanan Dizdar, Türk sinemasını uluslararası platformlarda başarıyla temsil ediyor.

Özel Gecede Olay Pozları Verildi

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden biri olan bir kişi, sevgilisiyle katıldığı özel bir geceye damga vurdu. Pozlarındaki şehvetli kareler ile olay olan ünlü isim, sosyal medyada da oldukça popüler hale geldi.

Üstsüz Poz Gündem Oldu

Daha önce “sonuçta erkeksin” yorumu ile gündeme gelen bir isim, bu kez sosyal medyada üstsüz bir pozla gündem oldu. Olay pozlarını paylaşan isim, eleştirilerin hedefi oldu.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu