Türk Dünyası

3 Kişi Kaçak Geçiş Yapmaya Çalışırken Tutuklandı – Türkiye Son Dakika Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Terör Örgütlerine Karşı Mücadelesine Devam Ediyor

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütlerine karşı mücadelesini sürdürüyor. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, “Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan ve İran’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4’ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 2’sinin FETÖ ve 1’inin de DAEŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.”

MSB’nin bu başarılı operasyonu, terör örgütlerine karşı yürütülen kararlı mücadelenin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarla ülkenin sınırları içinde ve dışında güvenliği sağlanmaya devam ediyor.

NTV uygulamasını indirerek, güncel gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Siz de terör örgütleriyle mücadele konusunda Milli Savunma Bakanlığı’nın yürüttüğü çalışmaları takip edebilir ve ülke güvenliğine katkıda bulunabilirsiniz.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu