Magazin

3 Temmuz’da En Çok Ne İzlendi?

Reyting Sonuçları Açıklandı: 3 Temmuzda En Çok Ne İzlendi
expand

KAYNAKCnnturk.com

Günün reyting sonuçları medya gündemini takip edenler ve televizyon izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. Dün akşam televizyon izleyicilerinin tercihlerine bakıldığında diziler, bilgi yarışmaları ve farklı yarışmalar büyük ilgi gördü. Bunun yanı sıra, haber bültenleri de izleyicilerin izledikleri arasında. Bilindiği üzere her sabah, bir önceki güne ait reyting sonuçları açıklanıyor.

3 TEMMUZ’DA EN ÇOK NE İZLENDİ?

3 Temmuz tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total’de 1.sırada TV8’de izleyiciyle buluşan “Masterchef Türkiye”, 2. sırada “Now Ana Haber”, 3.sırada Kanal D’de yayınlanan “Turnike” yer aldı. AB’de 1.sırada “Masterchef Türkiye”, 2.sırada “Now Ana Haber”, 3.sırada Show TV’de tekrar bölümü ekrana gelen “Güldür Güldür Show” yer aldı. ABC’de ise 1.sırada “Masterchef Türkiye”, 2.sırada “Now Ana Haber”, 3.sırada “Turnike” yer aldı.

GÜNÜN REYTİNG SONUÇLARI 3 TEMMUZ 2024

Reyting Sonuçları Açıklandı: 3 Temmuzda En Çok Ne İzlendiReyting Sonuçları Açıklandı: 3 Temmuzda En Çok Ne İzlendiReyting Sonuçları Açıklandı: 3 Temmuzda En Çok Ne İzlendi

Yalan dizisi oyuncuları kimler? Kanal D Yalan dizisi oyuncu kadrosu, konusu ve karakterleri

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu