Türkiye

3 ve 4 yaşındaki iki kuzenin kaybolmasıyla herkes endişeli!

Kuyular köyünde kaybolan 3 ve 4 yaşındaki kuzenler hakkında endişe verici gelişmeler devam ediyor. Zeynep Ö. (4) ve Sude K. (3) isimli çocuklar, oyun oynamak için evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediler. Aileleri çocukların kaybolmasının ardından endişe içinde arama çalışmalarına başladı ancak henüz herhangi bir iz bulunamadı.

Durumu ciddiye alan aile, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurarak yardım istedi. Jandarma ve AFAD ekipleri ile birlikte köylülerden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir ekip arama çalışmalarını sürdürüyor. Çocukları gören ya da herhangi bir bilgiye sahip olanların en yakın güvenlik güçlerine haber verilmesi istendi.

Öte yandan, haber alınamayan çocuklarla ilgili başka bir vaka da gündemde. Bir başka haberde ise 20 gündür haber alınamayan bir çocuğun evi terk etmesine sebep olan inanılmaz detaylar ortaya çıktı. Kaybolan çocuklar ve aileleri için herkesin duyarlı olması ve yardımcı olması bekleniyor. Arama çalışmalarının devam ettiği biliniyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu