Türkiye

3 yaşındaki kızını öldüren kadının eşi: Sema’yı da alıp uyumaya gideceklerini söyledi

Olay, 25 Mart’ta Karabıyık Mahallesi’nde meydana geldi. 3 çocuk annesi Sevda K., önce kızı Sema Nur’un boğazını, ardından kendi boğazını bıçakla kesti. Küçük Sema Nur hayatını kaybetti, yaralanan anne de Sarayönü Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavisinin ardından gözaltına alınan Sevda K., ilk ifadesinde; “Kocamdan bugüne kadar kötü bir söz duymadım. Neyin, nasıl olduğunu hatırlamıyorum” dedi. Jandarmadaki sorgusunun ardından Sevda K., akıl ve ruh sağlığının yerinde olup, olmadığının tespit için Kayseri Şehir Hastanesi’ne gönderildi.

‘HİÇBİR SORUN, HİÇBİR PROBLEM YOKTU’

​Sevda K.’nin eşi Mehmet K. de 22 yıldır evli olduklarını, eşinin uzun süredir ilaçlı psikolojik tedavi gördüğünü belirterek, “Olaydan yaklaşık 2-3 hafta önce eşim Konya Numune Hastanesi’ne giderek doktoruna ilacını yazdırdı. Daha sonra ‘Yorgunum’ dediği için annesinin yanına gitmesini ve dinlenmesini söyledim. 1 hafta-10 gün annesinde kaldıktan sonra, 1 hafta önce eve geldi. 22 yıllık evliliğimizde ne tartıştık ne de kavga ettik. Hiçbir sorun, hiçbir problem yoktu. Olay günü eşim, kızımız Sema’yı da alıp uyumaya gideceklerini söyledi. Onlar eve gitti, ben de koyunları otlatmaya gittim. 45 dakika sonra eve döndüğümde, eşim koşarak bana doğru geliyordu. Kanlar içindeydi, müdahale ettim. O sırada yardıma gelen komşularımız, araç ile eşimi hastaneye götürdü. Eve girdiğimde kızım Sema Nur da kanlar içindeydi. Olay nasıl oldu, neden yaptı, bilmiyorum” dedi. 

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Son günlerde Türkiye gündemini meşgul eden bir olay var: 3 yaşındaki Sema’nın annesi tarafından öldürülmesi.

Olayın detayları oldukça üzücü. Annesi tarafından vahşice öldürülen küçük Sema’nın cesedi, önceki gün bir arazide bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda, kız çocuğunun öldürüldükten sonra buraya atıldığı ortaya çıktı.

Olayın daha da üzücü bir boyutu, katilin Sema’nın kendi annesi olması. Kendisine ait olduğu öğrenilen notta, “Siz büyütün artık, ben yapamadım” yazdığı belirtilen anne, cinayetin ardından teslim oldu.

Ancak olayın hemen arkasında yer alan bir başka detay, insanların yüreklerini burktu. Katilin kocası, küçük kızlarıyla birlikte uyumaya gitmek üzereyken, eşinin kendisine “Sema’yı da alıp gidelim” dediğini açıkladı.

Nasıl bir insanın kendi çocuğunu öldürebileceği zaten çok ağır bir suçken, bunu eşine bile söyleyebilmesi akla sığmayacak kadar dehşet verici bir durum. Bu olayda da görüldüğü gibi, ne yazık ki insanların nasıl düşünebileceğini tahmin etmek çok zor.

Katilin kocası da büyük bir travma yaşıyor. Kendisine yöneltilen sorulara cevap vermekte güçlük çeken adam, olayın ardından çocuklarına nasıl davranacağını bile bilmiyor. Kısacası, bu olay sadece bir çocuğun ölümü ile sınırlı kalmıyor; hayatını kaybeden Sema’nın ailesinin tamamı, sonsuza kadar yaralı kalacak.

Bu gibi olaylar, insanın içindeki sevgi ve saygının önemini bir kez daha hatırlatıyor. Hepimiz, birbirimize daha anlayışlı, daha toleranslı ve daha hoşgörülü davranmalıyız. İnsan hayatı çok değerli ve kıymetli bir şeydir. Onu korumak ve yüceltmek hepimizin görevidir.

Umarız bu üzücü olaylardan bir daha haber almayız. Küçük Sema’nın ruhu şimdi belki huzur içinde, ancak onun ailesi ve sevdikleri sonsuza kadar acılarını taşıyacaklar. Başta Sema’nın ailesi olmak üzere, bu üzücü olayın etkisinde kalan tüm insanlara sabır ve dayanma gücü diliyoruz.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu