Kıbrıs

349 sürücü rapor edildi, 51 araç trafikten men edildi – BRTK Yeni Başlık: 349 Sürücü Rapor Edildi, 51 Araç Trafikten Men Edildi – BRTK

 

Hostinger Ülke genelinde dün yapılan trafik denetimlerinde 2 bin 288 araç sürücüsü kontrol edildi. Yapılan kontroller sonucunda, 349 sürücü rapor edilirken, 51 araç trafikten men edildi.

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada, raporlanan trafik suçları şu şekilde sıralandı: 167 sürücü yasal hız sınırının üzerinde hız yaparken, 13 sürücü alkollü olarak araç kullanırken yakalandı. Ayrıca, 23 sürücü seyir halindeyken cep telefonu kullandığı için rapor edildi. Emniyet kemeri takmayan 13 sürücü ile 32 seyrüsefer ruhsatsız araç kullanan sürücü de denetimlerde tespit edildi. Ayrıca, 5 araç sigortasız olarak trafiğe çıkarken, 2 motosiklet sürücüsü koruyucu başlık takmadığı için rapor edildi. Trafik ışıklarına uymayan 1 sürücü ile diğer trafik suçlarını işleyen 93 sürücü de denetimlerde ceza aldı.

Trafik denetimlerinin önemine vurgu yapan yetkililer, trafik kurallarına uymayan sürücülere gereken cezaların uygulandığını belirtti. Trafik güvenliği ve toplumsal düzenin sağlanması için denetimlerin devam edeceği bildirildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu