Asayiş

5 Kişi Kazalarda Yaralandı

 

Hostinger Polis bültenine göre dün akşam saatlerinde altı ayrı trafik kazası meydana geldi ve bu kazalarda beş kişi yaralandı. Kazaların ilki Bostancı’da gerçekleşti ve 72 yaşındaki bir sürücü bir diğer sürücüye ve aracına çarptı. Yaralanan yolcu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. İkinci kaza, Demirhan’da gerçekleşti ve bir sürücü kavşaktan durmadan geçmeye çalışırken başka bir araca çarptı. Yaralanan sürücü ise hastaneden taburcu edildi.

Üçüncü kaza İnönü’de meydana geldi, bir sürücü yoldan çıkıp elektrik direğine ve bir ikametgahın bahçe demir korkuluklarına çarptı. Neyse ki bu kazada yaralanan olmadı. Dördüncü kaza ise Ercan-İskele yolu üzerinde meydana geldi ve bir araç takla attı. Yaralanan iki kişi ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavi edildi.

Beşinci kaza Lefkoşa’da gerçekleşti ve bir sürücü süratli bir şekilde seyrederken bir anıta çarptı. Sürücü hemen hastaneye kaldırıldı. Altıncı ve son kaza ise Gazimağusa’da meydana geldi ve alkollü bir sürücü yolun sağında park halinde bulunan bir araca çarptı. Neyse ki kaza sonucu yaralanan olmadı.

Tüm bu kazalar, sürücülerin dikkatsizliği ve tedbirsizliği yüzünden meydana geldi. Trafik kurallarına uymak ve dikkatli sürüş yapmak herkes için önemlidir. Sürücüler, hem kendilerinin hem de diğer insanların güvenliği için sorumlu davranmalıdır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu