Spor

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ertelendi – Son Dakika Spor Haberleri

2023 yılında 23-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 11 ili etkileyen depremler nedeni ile ertelendi. 

Cumhurbaşkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Uluslararası Bisiklet Birliği ile istişare ederek alınan 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ertelenmesi kararı hakkında Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, “Ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinin etkileri devam ederken organizasyonumuzu nisan ayında düzenlemek içimize sinmedi. Uluslararası Bisiklet Birliği’nin destekleri ile UCI Ekim ayı yarış takvimine kaydırma olanağı bulduk.” dedi.

Müftüoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ekim ayında dünyaca ünlü takımların katılımı ile Antalya’dan İstanbul’a 8 gün, 8 etap olarak düzenlenecek. Dünyaca ünlü pedallar, Cumhuriyetimizin ve Federasyonumuzun 100. yılında Türkiye’miz için bisiklete binecek. Dünyaya bisikletin en üst düzey heyecanı ile ülkemizin güzelliklerini bir kez daha izletme fırsatı bulacağımız 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında deprem bölgesi için etkinlikler ve kampanyalar düzenleyeceğiz. Ülkemizin yarınları için bisiklet tutkusu umut olacak”

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN/AMK
https://www.ntv.com.tr/sporskor/58-cumhurbaskanligi-turkiye-bisiklet-turu-ertelendi,3iBV53DWxE6FpnqK8fGX4w

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu