Türkiye

76 kaçak göçmen Bodrum’da yakalandı – Son Dakika Haberleri

 

Hostinger Sahil Güvenlik Komutanlığı, Ege Denizi’nin Bodrum açıklarında kaçak göçmenleri kurtardı

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 12 Eylül günü saat 12.20’de Bodrum açıklarında can salları içerisinde kaçak göçmen olduğu bilgisini aldı. Ekipler hemen harekete geçerek olay yerine intikal etti.

Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen, aralarında çocukların da bulunduğu 38 kaçak göçmen ve ülkeyi terk etmeye çalışan bir şüpheli kurtarıldı. Aynı gün içerisinde yapılan operasyonlarda saat 03.00, 11.25 ve 13.05’te lastik botlarla yurt dışına çıkmaya çalışan, aralarında çocukların da bulunduğu 76 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı da yakalandı.

Kaçak göçmenler kıyıya çıkarılarak İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, insan ticareti ve kaçakçılıkla mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Göçmenlere karşı insanca ve hukuka uygun şekilde yaklaşarak, ülkemizin tüm sınırlarını korumaya devam edeceğini vurguladı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu