Kıbrıs

Pazar Günü Avukatlık Kariyer Zirvesi

 

Hostinger Yenilikçi Hukukçular Platformu, KKTC Ülke Temsilciliği ve Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından “Avukatlık Mesleğinde Kariyer Zirvesi” düzenleneceği açıklandı.

Yenilikçi Hukukçular Platformu KKTC Ülke Temsilciliği Başkanı Emre Ergun yaptığı açıklamada, zirvenin 17 Aralık Pazar günü 12.30-17.00 saatleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphane Büyük Salon’da gerçekleştirileceğini belirtti. Ergun, bu zirvenin KKTC’de avukatlık üzerine gerçekleşecek en büyük çalışmalardan biri olacağına inandığını vurguladı.

Zirvede, YDÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Muhammed Erdal, Ankara Barosu önceki dönem Yönetim Kurulu üyesi Av. Oğuz Atasoy, Kıbrıs Türk Barolar Birliği stajyer ve yeni Avukatlar Komitesi Başkanı Av. Berk Ozanlar, Ankara Barosu staj kurulu Danışmanı Av. Orhan Başçavuşoğlu ve Türkiye Barolar Birliği Kariyer ve Meslek Gelişim Merkez sözcüsü Av. Serdar Ülkü birer konuşma yapacak.

Bu tür zirvelerin, hukuk fakültesi öğrencilerine yönelik eğitim, seminer, buluşma, konferans, zirve, sosyal çalışmalar ve çevre edinme imkânı sunarak geleceğin hukukuna ve hukukçularına destek olmayı amaçlayan sosyal bir oluşum olduğunu belirten Emre Ergun, zirvede bir araya gelecek akademisyenler, baro yöneticileri, hukuk fakültesi öğrencileri ve avukatların faydalı ve verimli bir etkileşim yaşayacaklarına inandıklarını söyledi.

Kaynak: BRTK.net
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu