Türkiye

Mevsimin İlk Karı Düştü! Sıcaklık Hissedilir Biçimde Düştü

 

Hostinger Doğu Anadolu Bölgesi’nin kar kaplı dağlarından biri olan Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan Süphan Dağı, mevsimin ilk kar yağışını aldı. 4 bin 58 metre yükseklikteki dağ, gece yağan yağmurun ardından beyaz bir örtüyle kaplandı.

Kar yağışıyla birlikte bölgedeki hava sıcaklıkları da hissedilir derecede azaldı. Adilcevaz ve çevresindeki yerleşim yerlerinde günlük hayat etkilenirken, manzara ise muhteşem bir güzellik kazandı.

Süphan Dağı’nın beyaza bürünmesiyle birlikte cep telefonuyla dağın fotoğraflarını çeken vatandaşlar, doğanın büyüleyici güzelliğini öl immortale etti. Süphan Dağı’nın her mevsim ayrı bir güzellik sunduğunu belirten Mehmet Said Emen, “Bu dağ her mevsim bir başka güzeldir. Şu an beyaz gelinliğini giymiş bir vaziyette. Burası tam bir doğa harikası” dedi.

Doğa tutkunlarının ve fotoğraf meraklılarının ilgiyle takip ettiği Süphan Dağı, mevsimin ilk karıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu