Türk Dünyası

Harika! Budapeşte Havaalanı Servisi Ekim’de Sık Seferlerle Başlıyor.

 

Hostinger Budapeşte Havaalanı Şehir Merkezi Servisi 100E, Ekim Ayında Daha Sık Sefer Yapacak

1 Ekim’de itibaren, Budapeşte Havaalanı servisi 100E, şehir merkezini Budapeşte Havaalanı’na bağlayan en yoğun güzergahı sunacak. Sabahları daha fazla otobüs, Budapeşte’den havaalanına yolcu taşıyacakken, öğleden sonra ise merkeze aceleyle gitmek isteyen yolcular için sefer sıklığı artacak.

Buna göre, bkk.hu’ya göre, havaalanı servisi 100E’nin ulaşım sıklığı, 2023 sonbaharına kıyasla Ekim ayında Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri artacak. Yeni program, gelecek Salı günü yürürlüğe girecek.

Havaalanı servisi 100E, Liszt Ferenc Uluslararası Havaalanı ile Budapeşte’nin kalbi Deák Ferenc Meydanı arasında yolcu taşımaktadır. Otobüs hattı günün 24 saati işlemekte ve havaalanı, geçen sonbahardan daha fazla turist beklemektedir.

Bu nedenle yaz aylarında alıştığımız artan sıklık, Pazartesi ve Cuma günleri devam edecek. Sonuç olarak, havaalanı ve Deák Ferenc Meydanı son durakları arasında otobüsler, 7-8 dakika yerine 6-7 dakikada bir sefer yapacak. Pazar günü, otobüs sıklığı 8-9 dakika yerine 6-7 dakikada bir artacak. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 100E sıklığı 8-9 dakikada kalırken, Cumartesi günleri 10 dakikada bir artacak.

Otobüs bileti satın alabilirsiniz, BudapestGO uygulaması, BKK otomatları ve ulaşım şirketinin müşteri hizmetleri ofislerinde. En yakın satın alma noktasını BKK haritasında kontrol edin.

Seyahat edenler için harika haberler: Viyana-Budapeşte tren hizmetleri, daha sık bağlantılarla güçlendirildi. Budapeşte Havaalanı’na yolun yenilenmesi, yol koşullarının kötüleşmesiyle başlayacak.

Bu haber, ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu