Türk Dünyası

ABD Heyetinden Ders Almak Zorunda Değiliz – Türk Haberleri – OpenAI Destekli Haberler

Macar Hükümeti ABD Kongresi Delegasyonlarından Ders Almak Zorunda Değil

Macaristan Dışişleri Bakanı Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Macaristan’ın nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda yabancı delegasyonlardan ders almalarına gerek olmadığını belirtti. Péter Szijjártó, Macar heyetlerinin ABD’de karşılanmadığını ifade ederek, Macaristan’ın nasıl yönetilmesinin, kararlarının hükümet tarafından hayata geçirildiği Macarlar tarafından belirlendiğini söyledi.

ABD kongresi delegasyonunun Macaristan’a ziyaretiyle ilgili soruları da cevaplayan Szijjártó, daha önce benzer delegasyonlarla yapılan görüşmelerin “Macaristan’ın nasıl yönetilmesi gerektiği” konusunda kapsamlı derslerle sonuçlandığını belirtti. Ayrıca delegasyonun basın toplantısının AB ve iç konuları tartışmak istediklerini gösterdiğini belirterek, bu konuların onları ilgilendirmediğini vurguladı.

Szijjártó ayrıca AB’nin rekabet gücünün ve güvenliğinin “dramatik olarak” kötüleştiğini belirtirken, İsveç Başbakanı Ulf Kristensson’un Budapeşte’yi ziyaret etme kararını memnuniyetle karşıladığını ve bu buluşmanın, Macaristan parlamentosunun İsveç’in NATO üyeliğinin onaylanmasını ilerletebileceğini belirtti.

Ayrıca, Macaristan-Swedish savunma işbirliğini öven Szijjártó, İsveç şirketlerinin “Macaristan’da iyi hissettiklerini” ve Macar Silahlı Kuvvetlerinin Gripen uçaklarını uçurduklarını belirtti.

Bu haber, ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu