Magazin

Acı Hayat’ın Nermin’i Selin Demiratar, Hadise’nin paylaşımıyla ortaya çıktı! İşte son hali

1999 yılı Miss Globe Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü olan Selin Demiratar, kadrosunda Mehmet Akif Alakurt, Oktay Kaynarca, Serenay Sarıkaya gibi isimlerin yer aldığı Adanalı’daki İdil rolüyle hafızalara kazınmıştı. Daha sonra Kenan İmirzalıoğlu’yla da Acı Hayat dizisinde rol alan güzel isim gözlerden uzak bir hayat sürüyor.

OYUNCULUĞU BIRAKTI

Evlendikten sonra magazin dünyasından uzaklaşan oyuncu, yıllar sonra şarkıcı Hadise’nin paylaşımıyla gündem oldu.

Hadise, yakın arkadaşı Seda Bakan’la birlikte Selin Demiratar’a sürpriz bir doğum günü yaptı. Oyuncunun son hali ise kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu.

ss
Oyunculuğu bırakan güzel ismin son haline “Hiç değişmemiş”, “Hep güzel”, “Ne güzel kadınsın” yorumları geldi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
 Transparan giyen Emily Ratajkowski yatak pozlarıyla nefes kesti Transparan giyen Emily Ratajkowski yatak pozlarıyla nefes kesti
Dekolteli pozuyla nefes kesti! Torreira kayıtsız kalamadıDekolteli pozuyla nefes kesti! Torreira kayıtsız kalamadı
Müziği bırakmıştı! Tesettüre giren Ferdi Tayfur'un kızından ilk pozMüziği bırakmıştı! Tesettüre giren Ferdi Tayfur’un kızından ilk poz



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: /MyNet/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Acı Hayat’ın Nermin’i Selin Demiratar’ın son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar! Sosyal medya fenomeni Hadise’nin Instagram hesabından paylaşımı, Selin Demiratar’ın yeniden gündeme geldiğini gösterirken, hayranları oyuncuya övgüler yağdırdı.

Selin Demiratar, özellikle 2005 yılında yayınlanan ve büyük bir başarıya imza atan Acı Hayat dizisindeki oyunculuğuyla tanınıyor. Daha sonra, birçok dizide ve sinema filminde yer alan oyuncu, 2014 yılına kadar olan yoğun çalışma temposunda ardından bir süre ara vermişti.

Hadise ise, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Selin Demiratar’a olan hayranlığını dile getirdi. Hadise, “Her seferinde etkilenirim, her seferinde hayran olurum… Selin, sen bambaşkasın. Kişiliğin, bakış açın, tavrın… Bütün bunlar beni senin hayranın yapar.” şeklinde övgüler yağdırdı.

Hadise’nin paylaşımından sonra, Selin Demiratar’ın son hali de merak edilen konular arasına girdi. Oyuncunun son halinde, yeni bir imajla karşılaşan hayranları, yapmış olduğu saç ve makyaj değişikliğiyle yenilenen Demiratar’ın, hâlâ genç, güzel ve çekici olduğunu söylüyorlar.

İşte Hadise’nin paylaşımı:

https://www.instagram.com/p/CRYG4iZBE9X/

Selin Demiratar’ın son hali nasıl?

Sosyal medya fenomeni Hadise’nin paylaşımı, Selin Demiratar’ın özellikle saç stilinde yaptığı değişikliklerle yer alırken, şimdiki halinden çok memnun olan hayranları, yorumlarda Selin Demiratar’a sürekli olarak övgüler yağdırıyorlar.

Oyuncu kendini her geçen gün güncelleyen ve her zaman genç görünen stiliyle hayranlarının beğenisini topluyor. Estetiğe karşı açık olduğunu söyleyen Selin Demiratar, kendini geliştirmek için sürekli olarak değişiklikler yapıyor ve hayranlarının beğenisini toplamaya devam ediyor.

Son dönemde ‘Sevgili Geçmiş’ ve ‘Benim Adım Melek’ gibi televizyon dizilerinde yer alan Selin Demiratar, hayranlarının kalbini yeniden fethetmiş gibi görünüyor. Şimdiki halinde, kendini güncelleyerek gençliğini koruyan Selin Demiratar, ilk günkü gibi güzelliğiyle övgü topluyor.

Sonuç olarak, Selin Demiratar’ın son hali yenilenen stili ve güzellikleri ile hayranlarını mest ediyor. Hadise’nin güzelliklerinde övgü dolu sözler söylediği Selin Demiratar, estetik açıdan da kendini geliştirmeye devam ediyor. Oyuncunun gelecekteki kariyerine dair ne gibi projeleri olacağı merakla beklenirken, hayranları da Selin Demiratar’ın güzelliği ile büyülenmeye devam ediyorlar.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu