Türkiye

Adalet Bakanlığı, Boğaz’daki Ormanlık Araziye Yapılan Villanın Soruşturmasını Başlattı – Son Dakika Haberleri

 

Hostinger Çevre Bakanlığı, Üsküdar Vaniköy’de Ormanlık Arazi İçindeki Villa İnşaatı İçin Harekete Geçti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Üsküdar Vaniköy’de ormanlık arazi içinde yapılan villa inşaatı için harekete geçti. İstanbul İl Müdürlüğü, Boğaziçi Öngörünüm bölgesindeki inşaat faaliyetlerini incelemeye aldı. İl Müdürü Maliki Ejder Batur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Üsküdar Vaniköy’de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde birtakım izinsiz inşaat faaliyetlerinin gerçekleştiği tespiti üzerine İl Müdürlüğümüzce inceleme başlatılmış olup, mezkur bölgenin İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetki sahası içerisinde olması nedeniyle gerekli cezai işlemlerin ivedilikle yapılması gerektiği konusunda uyarı yazısı ilgili kuruma iletilmiştir” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanlığı’nın da konuyla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi. Olayla ilgili detaylar ve gelişmeler haberimizde olacak.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu