Türk Dünyası

Aeroflot Uçağı Acil Durum İnişi Yaptı: Taşkent Haberleri – Turkish News World

Rus Yolcular Taşkent’te Acil İniş Yaptı- Uçakta Neler Oldu?

Mart 21 tarihinde, Tayland’dan kalkan bir Airbus A330 uçağında iki Rus aniden rahatsızlandı. SHOT’a göre, bir gün önce, bir Airbus A330 Bangkok’tan Yekaterinburg’a uçuyordu, ancak yolculardan biri uçuş sırasında rahatsızlandı. Mürettebat acil bir şekilde Taşkent’e inmeye karar verdi. Uçak, 59 yaşındaki bir adamı hastaneye kaldırmak için karşılandı. Daha önce kalp krizi geçirmişti. Eşi uçakta kaldı ve Yekaterinburg’a gitmeye karar verdi. Adam Taşkent’teki cumhuriyet hastanesine götürüldü.

Bir saat sonra mürettebat uçuşa devam etmeye hazırlanırken, pistte ilerlerken bir başka yolcu rahatsızlandı. Airbus geri döndü ve kadın doktorlara teslim edildi. Kısa süre sonra uçak Yekaterinburg’a doğru uçuşunu sürdürdü.

Taşkent’teki beklenmedik bir duraklama hakkındaki bilgiler, Koltsovo Havaalanı online gösterge tablosunun verileri tarafından doğrulandı. Yolcular Yekaterinburg’a ancak 17:00’de vardılar.

“Taşkent havaalanında acil iniş yapıldı. Yolcunun durumunun kötüleşmesi nedeniyle Taşkent’te indiler. Aeroflot kabin görevlileri en üst düzeyde, çok dikkatli ve uyanıktı,” dedi “Kukhnya Aeroflota” Telegram kanalının yazarı.

Bu haber ACM Cyprus tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu