Sinema/Dizi/TV

“Alien: Romulus”un Devam Filmi Gelecek mi? – Haberler

 

Hostinger

Yönetmen Fede Alvarez bir devam filmi için fikirleri olduğunu söylüyor.

Disney

Fede Álvarez’in “Alien: Romulus” filmi geçtiğimiz hafta sonu vizyona girdi. Yalnızca 80 milyon dolara mal olan film ilk hafta sonunda küresel gişede 108 milyon dolarlık bir başlangıç yaptı ve başlangıçta dijitalde yayınlanmak üzere planlanan filmi vizyona sokmaya karar veren Disney’in doğru karar verdiğini ortaya koydu.

“Alien: Romulus” şu ana kadar övgüye değer bir performans sergiliyor, peki devam filmi gelecek mi? THR ile konuşan Álvarez’e, potansiyel bir devam filmi için fikirleri olup olmadığı ve gerekirse bir devam filmi fikri sunup sunamayacağı sorulduğunda yönetmen şunları söylüyor:

“Alien” Filmleri Hangi Sırayla İzlenmeli?

Evet, kesinlikle yapabilirim… Bitirdikten sonra şunu düşünmeye başladık: “Yvaga’nıza ulaştıklarında veya ulaşırlarsa ne olacağını düşünüyorsunuz? Harika olacak mı? Yoksa berbat bir yer mi?

Biz buranın muhtemelen harika olduğunu düşündükleri ve hayalini kurdukları berbat bir yer olduğuna inanma eğilimindeyiz, bu yüzden doğal olarak nereye gideceğini ve ne olacağını düşünmeye başladık. Ve birkaç dakika sonra, ‘Ah, bu bir devam filmi gibi görünüyor.’ dedik.

Ancak bunu gerçekten hikaye açısından, başka bir bölüme ihtiyacı olup olmadığı ve insanların bundan sonra ne olacağını bilmek isteyip istemedikleri açısından düşünmeye çalışıyoruz. Bu yüzden insanların ne düşündüğünü ve bunu talep edip etmediklerini görmek için bekleyeceğiz… Ama bunun nereye gitmesi gerektiği konusunda kesinlikle fikirlerimiz var.

Yönetmen, herhangi bir devam filmine yaklaşımının, izleyicide açlık uyandırmak için en az iki yıl beklemek olduğunu ekliyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu