Türkiye

Alkollü sürücü dehşet saçtı – Türkiye’de Son Dakika Haberleri

 

Hostinger Kuşadası-Söke Karayolunda Trafik Kazası

Kuşadası-Söke karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında E.D. (31) isimli sürücü yaralandı. Kazanın meydana geldiği saat 06.00 sıralarında Kuşadası’dan Söke istikametine seyir halinde olan E.D., direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ayrımındaki bariyerlere çarptı.

Kaza sesini duyan devriye gezen polis ekipleri olay yerine hemen ulaştı. Polislerin durumu bildirmesi üzerine sağlık ekipleri de bölgeye sevk edilerek yaralı sürücü ilk müdahaleinin ardından ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü A.D.’nin durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Alkollü olduğu tespit edilen sürücü A.D.’ye daha önceden de alkolden işlem yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Yapılan inceleme sonucunda aracın yarısına kadar giren bariyerin yan koltukta kimsenin olmamasının muhtemel bir faciayı önlediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Trafik kazalarının önlenmesi ve güvenliği sağlamak amacıyla sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önem taşımaktadır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu