Türk Dünyası

Alman Gazeteleri, Barnabás Varga’nın Sakatlığı Üzerine Odaklandı – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk Dünyası ve Dünya Haberleri

 

Hostinger Mac Sonrası Barnabás Varga’nın Durumu Gündemde

Mac sonrası yapılan ameliyatın ardından, Macaristan’ın UEFA Avrupa Şampiyonası’nda İskoçya’yı 1-0 yendiği maçta ciddi yaralar alan Barnabás Varga’nın durumu, yerel basının ana konusu haline geldi. Varga’nın en erken Çarşamba günü hastaneden taburcu edileceği duyuruldu.

Kevin Csoboth’un attığı golle Macar milli futbol takımı grupta üçüncü sırayı alarak ilerleme şansını sürdürüyor. Ancak Alman basını, Varga’nın maçta yaşadığı sakatlığa odaklandı. Varga’nın yüz kemiğinde kırıklar ve beyin sarsıntısı geçirdiği belirtildi ve eğer Macaristan ilerlerse turnuvada oynayamayacağı açıklandı.

Macar futbolcu, takım arkadaşları ve tüm futbol camiasının destek ve iyi dileklerini üzerine topladı. Fransız futbol yıldızı Antoine Griezmann da Varga’ya hızlı bir iyileşme diledi.

Varga’nın kulübü FTC’nin doktoru, futbolcunun ciddi kırıklar yaşadığını ve ameliyat sonrası iki gün hastanede tutulacak ve ardından taburcu edileceğini açıkladı.

Macaristan Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Şampiyonası’nda ilerleyip ilerlemeyeceği bugün belli olacak. İlk iki takımın yanı sıra, altı üçüncülük takımından dört takım da ilerleyecek.

Uzak basınının merceği ise Macaristan Milli Futbol Takımı’nın H Grubu’nu üçüncü sırada tamamlamasıyla ilerleyişine odaklandı. Bu gelişmeler, futbol camiasında büyük bir yankı uyandırdı.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu