Kıbrıs

Altınova’da Orman Yangını – BRTK

 

Hostinger Altınova Köy Camisi’nin Güney Kısmındaki Yangın

Altınova Köy Camisi’nin güney kısmındaki arazide dün saat 12.30 sıralarında yangın meydana geldi. Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada, yangın sonucunda yaklaşık 2 dönüm kuru ot, 26 metrelik plastik sulama borusu, 4 adet çeşme, 10 metre elektrik kablosu, 5 adet narenciye, 3 adet nar ve 3 adet incir ağacının yandığı belirtildi. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangına ilişkin soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, ekiplerin titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Yangının çevrede maddi hasara yol açtığı ve vatandaşları endişelendirdiği ifade edildi. Yetkililer, vatandaşların dikkatli olmaları ve yangın riskine karşı gerekli önlemleri almaları konusunda uyardı. Olayla ilgili detaylı soruşturmanın sürdüğü ve gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu