Türkiye

Ankara’da Sıcak Havadan Dolayı Çalışma Saatleri Düzenlendi! – En Son Türkiye Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatıyla yayınlanan genelge, sıcak havalarda çalışanların sağlığını korumayı hedefliyor.

Genelgeye göre, özellikle yoğun fiziksel aktivite gerektiren işlerde ve açık alanlarda faaliyet gösteren personelin çalışma şartları, iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yeniden düzenlenecek. Çalışanların sıcak havalarda performanslarının düşmesi, dikkat dağınıklığı, halsizlik, baş ağrısı gibi semptomlar yaşamaları durumunda iş kazalarının oluşma riski artabiliyor. Bu nedenle personelin aşırı sıcaklardan kaynaklı hastalıklara maruz kalmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerekiyor.

Ayrıca genelgede, çalışanların sık sık su içmeleri teşvik edilecek ve kapalı ortamda çalışan personelin klimadan kaynaklı rahatsızlık yaşamamaları için gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtiliyor. Böylece çalışanların sağlıklı bir ortamda çalışmaları ve iş kazalarının önlenmesi amaçlanıyor. Bu uygulamaların çalışanların verimliliğini artıracağı ve çalışma ortamının daha güvenli hale getirilmesine katkı sağlayacağı düşünülüyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu