Türkiye

Annelerin Nöbeti: 5 Yılın Ardından Direniş Devam Ediyor

 

Hostinger Diyarbakır HDP İl Başkanlığı binası önünde başlayan ve 1824 günü geride bırakan evlat nöbeti devam ediyor. Annelerin çığlığı tüm dünyaya yayıldı ve şimdiye kadar 55 aile evladına kavuştu. Terör örgütlerine lanet okuyan anneler, binanın önünde bekleyerek sesleniyor: “Onlar okul okuyorlardı, bir hayalleri vardı onların. O hayalleri neden ellerinden aldılar? Ne istediler ki o yavrulardan? Kalemi ellerinden alıp silah veriyorlar ellerine.”

Annelerin yanı sıra babalar da evlatlarına kavuşabilmek için çağrı yapıyor: “Eğer benim evladım da beni görüyor ve duyuyorsa, oğlum gel biz bu vatanın evlatlarıyız. Korkmayın, sizi orada zaman zaman tehdit ediyorlar, gelin devletimizin şevketli kollarına teslim olun.”

Evlatların geri dönüşü için verilen mücadelede annelerin kararlılığı ve direnişi her geçen gün artarak devam ediyor. Son 5 yıldır devam eden bu acılı bekleyiş tüm Türkiye’nin dikkatini çekmeye devam ediyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu