Türkiye

Arefe ve bayram günlerinde ücretsiz olan köprü ve otoyollar hangileri? Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi? – Son Dakika Türkiye Haberleri

TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

Vatandaşlar, Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı ve belediyeler tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. 16 Haziran Pazar günü saat 00.00’dan itibaren (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece) ve 19 Haziran Çarşamba gün sonuna kadar (Kurban Bayramı süresince) bu hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Bu uygulama sayesinde vatandaşlar, bayram süresince toplu taşıma araçlarıyla daha kolay ve ekonomik bir şekilde seyahat edebilecekler. Bu fırsattan yararlanarak sevdikleriyle bir araya gelmek isteyen vatandaşların, bu ücretsiz hizmetten faydalanabileceği belirtildi. Hem şehir içi hem de şehirler arası seyahatlerde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması, vatandaşların ekonomik olarak da rahat bir bayram geçirmelerine imkan sağlayacak. Bu uygulama ile toplu taşıma araçlarının daha fazla tercih edilmesi ve trafik yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor. Bu sebeple vatandaşlar, bu süreçte toplu taşıma araçlarını tercih ederek hem bütçelerine katkı sağlayacaklar hem de çevreye duyarlı bir şekilde seyahat edecekler. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların belirtilen tarihlerde toplu taşıma araçlarını kullanabilecekleri kaydedildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu