Magazin

Arka Sokaklar diziden ayrılan oyuncular ve yeni katılanlar! Arka Sokaklar dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Arka Sokaklar oyuncu kadrosu

 

Hostinger

expand

Arka Sokaklar dizisinin hikayesi şöyle devam etmektedir: Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı polisiye türündeki televizyon dizisidir. Arka Sokaklar sürükleyici hikayesiyle izleyici tarafından merak ediliyor. Peki ama Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları kim?

Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları kim?

Arka Sokaklar dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Arka Sokaklar oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

Arka Sokaklar Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

 
Zafer Ergin
RIZA SOYLU

Özgür Ozan
HÜSNÜ ÇOBAN

İlker İnanoğlu
ENGİN BALKAN

Ozan Çobanoğlu
HAKAN ÇINAR

Özlem Çınar
AYLİN AYDIN

Hasan Denizyaran
KADİR KORMAZ

Oğuz Peçe
EMRE GÜRBÜZ

Sinem Reyhan Kıroğlu
BİRCE YAMAN

Cansu Fırıncı
ÜNAL KALAFAT

Tunç Oğuz
ARDA ATİK

Ali Haydar Çataltepe
ALPER GÜNDÜZ

Ece Aydemir
CANSU TOPRAK

Gizem Terzi
SİNEM ÖZDEMİR

Arka Sokaklar diziden ayrılan oyuncular ve yeni katılanlar Arka Sokaklar dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı İşte Arka Sokaklar oyuncu kadrosu

Arka Sokaklar’ın, yayınlanan tanıtım filminde yenilenen oyuncu kadrosu da görücüye çıktı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi isimler göz doldurdu. “Arka Sokaklar, yeni sezonu ile yakında Kanal D’de” sloganı ile kapanış yapan fragmanın sonunda dizinin yeni logosu yer aldı.

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar’ın yönetmenliğini Baran Özçaylan üstleniyor. Başarılı rejisör Orhan Oğuz’dan bayrağı devralan Özçaylan, tıpkı tanıtım filmlerinde olduğu gibi yeni bölümlerde de seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu