Türkiye

Artvin’de Heyelan: Kağıt Gibi Ezilen İki TIR

 

Hostinger Artvin’in Hopa ilçesinde meydana gelen heyelan sonucunda park halindeki iki TIR ezildi. İlçeden geçen Karadeniz Sahil Yolu güzergahında sabah saatlerinde yamaçtan kopan dev kayalar, TIR’ların üzerine düştü. Neyse ki TIR’larda içinde kimse bulunmuyordu ancak araçlarda ciddi hasar meydana geldi.

Heyelan nedeniyle kara yolunun bir bölümü kapanırken, ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaya başlandı. Jandarma ekipleri ve karayolları görevlileri bölgede önlem alarak kaya parçalarını ve zarar gören araçları kaldırmak için çalışma başlattı.

Artvin’in bu ilçesinde daha önce de benzer bir olay yaşanmıştı. 2 yıl önce yine aynı güzergahta meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan dev kayaların altında kalan bir TIR’ın şoförü hayatını kaybetmişti. Bu nedenle bölgede heyelan riskinin büyük olduğu ve dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu