Türkiye

Ataşehir’de Sokak Savaşı: Yaralılar Rapor Ediliyor

 

Hostinger Ataşehir’de Sokak Ortasında Çatışma: Yaralılar Var

Ataşehir ilçesinde yaşanan olayda, sokak ortasında çatışma meydana geldi ve 4 kişi yaralandı. Saat 22.00 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi, 3042. Sokak’ta gerçekleşen olayda, daha önce yol verme meselesinden kavga eden kişiler bir fırının önünde buluştu. Buluşmanın ardından çıkan kavgada silahlar kullanıldı ve 4 kişi yaralandı.

Yaralılardan biri olan Sakin G.’nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal ederek yaralılara müdahalede bulundu ve ambulanslarla hastanelere sevk edildiler. Polis ekipleri, olayın ardından sokağı kapatıp inceleme başlattı ve olayda kullanılan silahı muhafaza altına aldı.

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılırken, olayın detayları hakkında soruşturma sürdürülüyor.

Avcılar ilçesinde de benzer bir olay meydana gelmiş, bir iş yerine silahlı saldırı sonucunda 2 kişi yaralanmıştı. Olayların ardı arkası kesilmezken, yetkililer gözaltına alınan şüphelilerin adalete hesap vermelerini sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu