Türkiye

AVM’lerin Açılış ve Kapanış Saatleri: Ankara, İstanbul, İzmir’a Göre Güncel Bilgiler

Kurban Bayramı’nda AVM’lerin çalışma saatleri araştırılıyor. İslam dünyasının ikinci dini bayramı olarak bilinen Kurban Bayramı, bu sene haziran ayına denk geliyor. Birinci günü 16 Haziran’da idrak edilecek olan bayram 19’unda sona erecek. Özellikle Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. günü alışveriş merkezlerinin açılış kapanış saatleri araştırılıyor. Peki, Kurban Bayramında AVM’ler kapalı mı, açılış-kapanış saatleri nedir?

Bayramda AVM’ler açık mı?
Genellikle birçok AVM bayram günlerinde çalışma saatlerinde değişikliğe gidiyor. AVM’lerin açılış saatleri hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat bazı AVM’ler öğleden sonra açılıyor. Çoğu AVM 14:00’dan sonra açılış yapmaktadır.

Bayramın birinci günü marketler açık mı? Yarın A101, BİM, Migros saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor?

Kurban Bayramı süresince alışveriş merkezlerinin açık olup olmadığı ve çalışma saatleri hakkında detaylı bilgi için AVM’lerin resmi internet siteleri ya da sosyal medya hesaplarından bilgi alabilirsiniz. Ayrıca marketlerin bayram süresince açılış ve kapanış saatlerini de öğrenmek için ilgili marketlerin internet sitelerini ya da müşteri hizmetleri hattını arayarak bilgi alabilirsiniz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu