Spor

Avrupa’daki temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe, 9 Mart Perşembe günü Estadio Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu’nda TSİ 23.00’te Sevilla ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadelede Fransız hakem François Letexier düdük çalacak. Letexier’in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ruddy Buquet olacak. Müsabakada VAR koltuğunda Eric Wattellier, AVAR’da da Pierre Gaillouste oturacak.

Fenerbahçe, Sevilla'yı ezberliyor! İşte artılar ve eksiler...

Fenerbahçe, Sevilla’yı ezberliyor! İşte artılar ve eksiler…

Fiorentina – Sivasspor maçını Enea Jorgji yönetecek

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sivasspor, 9 Mart Perşembe günü İtalya temsilcisi Fiorentina ile karşılaşacak. Artemio Franchi Stadyumu’nda TSİ 23.00’te başlayacak mücadelede Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgji düdük çalacak. Jorgji’nin yardımcılıklarını Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Juxhin Xhaja olacak. Maçta VAR koltuğunda Luis Godinho, AVAR’da da Helder Malheiro oturacak.

Gent – Başakşehir maçında Kristo Tohver görev alacak

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Başakşehir, 9 Mart Perşembe günü Ghelamco Arena’da TSİ 23.00’te Belçika temsilcisi Gent ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu müsabakayı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek. Tohver’in yardımcılıklarını Silver Koiv ve Sten Klaasen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Joonas Jaanovits olacak. Müsabakada VAR koltuğunda Alman hakem Sascha Stegemann, AVAR’da da Mike Pickel oturacak.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu