Kıbrıs

Aydınlatma Bakım Onarım Çalışmaları Güzelyurt’ta Denetlendi

Bakan Arıklı’dan Güzelyurt’taki Yol Aydınlatma Bakım Onarım Çalışmalarını Yerinde İnceleme

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Güzelyurt Belediye sınırları içerisinde devam eden, Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen yol aydınlatma bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Arıklı’nın Karayolları Dairesi’nin sınırlı imkânlarına rağmen yaratıcı formüllerle çalışmalar yaptığını belirttiği ifade edildi. Ayrıca projenin finanse edilmesini sağlayan Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, T.C. Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi (KEİ) ve işbirliği yapan tüm belediyelere teşekkür ettiği kaydedildi.
Geçtiğimiz haftalarda Karayolları Dairesi ile belediyelerin işbirliğinde ülke çapındaki ana arterlerde bulunan ancak çalışmayan yol aydınlatma sistemlerinin bakım onarım çalışmalarına başlandığı belirtildi. Güzelyurt Belediye sınırları içerisindeki yol aydınlatma bakım onarım çalışmalarına dün başlandığı bilgisine de yer verildi.
Güzelyurt’taki çalışmaların hava koşullarının elverişli olması halinde iki-üç gün içerisinde tamamlanacağını ardından Girne Belediyesi sınırları içerisinde çalışmaların devam edeceğini ifade eden Karayolları Dairesi Müdürü Dürdane Abi Acı, ana arterlerde var olan yol aydınlatma sistemlerinin bakım onarımı için yerel yönetimlerle yapılan işbirliğinin ada çapına yayılacağını kaydetti. Müdür Acı ayrıca, çalışmaların mümkün olan en kısa sürede bitirilmesinin hedeflendiğini ve sürücülerden trafik kurallarına her zaman uymalarını istedi.
Bakan Arıklı’nın Doğancı’da yapılan yamalama çalışmalarını da yerinde incelediği belirtilirken, burada yaptığı açıklamada, batıda devam eden yamalama çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede girilmeyecek derecede bozuk yolun kalmayacağının altını çizdiği ifade edildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu