Türkiye

Babanın çocuklarını öldürüp “Cennete gönderdim” dediği davada alınan karar

Kocaeli’de iki çocuğunu boğarak öldürdükten sonra kendisini durduran polislere, “Çocuklarımı cennete gönderdim.” diyen babanın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Mahkeme heyeti, geçen celse istenen cezai ehliyet raporunun beklenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde geçen yıl 23 Mart’ta işlenen korkunç cinayetin ardından gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gece saatlerinde sokakta şüpheli davranış sergileyen Murat R., polisler tarafından durdurulmuş ve evde inceleme yapıldıktan sonra 13 yaşındaki Beril Yağmur ve 10 yaşındaki Yunus Emre R.’nin boğularak öldürüldükleri tespit edilmişti. Zanlı Murat R., ruh ve sinir hastalıkları tedavisi görmek üzere hastaneye sevk edildi ve daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili devam eden davada, sanığın tedavi süreci hakkındaki gelişmeler 2. celse de ele alındı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören Murat R. için cezai ehliyet raporu beklenirken, duruşma ertelendi.

Murat R.’nin yaptığı açıklamalara göre, eşinden yaşadığı sorunlar nedeniyle psikolojisinin bozulduğu ve cinayeti gerçekleştirdiği olayı hatırlamadığı belirtilmişti. Ayrıca, sanığın çocuklarını öldürdükten sonra yazdığı mektupta duygusal ifadelerle çocuklarını cennete gönderdiğini belirtmişti.

Duruşmanın devam eden aşamasında cezai ehliyet raporunun sonucu beklenirken, cinayetin detayları ve sanığın ruh hali ile ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkması bekleniyor. Davanın ilerleyen süreçte nasıl bir sonuçla sonuçlanacağı büyük merak konusu olmaya devam ediyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu