Kıbrıs

Bahar Dönemi Yüksek Öğrenim Burs Başvuruları Hala Devam Ediyor – BRTK

 

Hostinger Bahar Dönemi Yüksek Öğrenim Burs Başvuruları Devam Ediyor

Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi Müdürü Behcet Çelebi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı Bahar Dönemi yüksek öğrenim bursu için başvuruların devam ettiğini duyurdu. Öğrencilere 31 Mart tarihine kadar başvuru yapma imkanı tanındığını belirten Çelebi, başvuruların online olarak yapılacağını açıkladı.

Başvuruların adresinden gerçekleştirileceğini ifade eden Çelebi, öğrencilerin burs başvurularıyla ilgili detaylı bilgilere yine aynı adresteki “Önemli Bilgiler” bölümünden ulaşabileceklerini vurguladı. KKTC üniversitelerinde okuyan ve 2023-2024 Güz Döneminde burs hakkı kazanmış öğrencilerin, akademik bilgilerini güncelleyip, transkriptlerini ve Bahar Dönemi öğrenci belgelerini sisteme yükledikten sonra tekrar başvuru yapmaları gerektiğinin altını çizen Çelebi, TC ve üçüncü ülkelerde eğitim gören ve burs hakkı kazanan öğrencilerin ise burslarının devamı için ek bir işlem yapmalarına gerek olmadığını bildirdi.

Yüksek öğrenim bursu için başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin 31 Mart tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmeleri ve gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde sunmaları önem taşıyor. Başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgilere ve başvuru adresine yüksek öğrenim kurumlarının resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu