Türk Dünyası

Bakan Ali Yerlikaya, suç verilerini açıkladı – Son Dakika Haberleri – Türk Haber Dünyası – AI Destekli Haber Platformu

 

Hostinger İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir’de Türkiye’deki suç verilerini paylaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir’de yaptığı bir açıklamada, Türkiye genelindeki suç verileri hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya, “Değerli arkadaşlar, 4 Haziran 2023’ten 15 Ekim 2024’e kadar Türkiye genelinde toplam 166 buçuk ton uyuşturucu ele geçirildi ve 45 bin 296 kişi tutuklandı” dedi.

Siber terör, saklı bilişim, yasadışı bahis ve çevrimiçi çocuk istismarı gibi konularla ilgili de bilgi veren Bakan Yerlikaya, Eskişehir Emniyeti ve jandarmanın başarılı operasyonlarına da vurgu yaptı.

Siber güvenlik konusunda da önemli adımlar atıldığını belirten Bakan Yerlikaya, devletin ve milletin birliğinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. 81 ildeki emniyet ve jandarma siber müdürlüklerinin koordinasyon içinde çalıştığını ifade eden Bakan Yerlikaya, siber dünyanın önemine dikkat çekti.

Bakan Yerlikaya, afetlere karşı da hazırlıklı olunması gerektiğini belirterek, atılacak her adımda desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Bu haber, ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu