Türkiye

Bakan Göktaştan Kadına Şiddetle Mücadele Araştırması Açıklaması – Son Dakika Haberleri

 

Hostinger Manisa’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Tutuklama ve Araştırma

Manisa’da 19 yaşındaki hamile bir kadına sokak ortasında saldıran zanlı tutuklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Saldırgan tutuklandı, biz de davaya müdahil olduk. Saldırıya uğrayan kardeşimize yönelik psikososyal destek sürecini ve sonraki süreci yakından takip ediyoruz.” açıklamasında bulundu. Bakan Göktaş, saldırıyı gerçekleştiren şahsın en ağır cezayı alması için hukuki süreci yakından takip edeceklerini belirtti.

Bakan Göktaş, Moğolistan’da katıldığı Dünya Kadınlar Forumu’nda kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında geniş çaplı bir saha araştırması başlatılacağını duyurdu. Eylül ayında başlayacak olan saha araştırmasıyla yıl sonuna kadar ham verileri elde etmeyi hedeflediklerini belirten Bakan Göktaş, “Bu bizim sadece verileri almakla kalmayıp aynı zamanda yeni politikalar üretmek ve politikalarımızı geliştirmek adına da çok önemli bir saha çalışması.” dedi.

Bakan Göktaş, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında her davaya müdahil olduklarını ve çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. “Alo 183 telefon hattımız ve Türkiye’nin 81 ilinde bulunan 82 şiddet izleme ve önleme merkezlerimizle bu mücadeleyi etkin bir şekilde sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu