Türkiye

Bakan Özhaseki istifa etti: Son dakika haberi

Bakan Özhaseki’nin Görevden Ayrılma Açıklaması

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, sağlık sorunları sebebiyle görevden ayrılmak istediğini açıkladı. Özhaseki, yaptığı açıklamada, 1994 yılında başlayan siyasi kariyeri boyunca hizmet etmekten ve ülkenin çeşitli alanlarında görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Özhaseki, Türkiye’nin zor zamanlarında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet verdiğini ve sonrasında milletvekilliği, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve bakanlık gibi farklı görevlerde bulunduğunu ifade etti. Özellikle deprem gibi doğal afetlerde ülkenin imarı ve yeniden inşası için önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Özhaseki, bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile işbirliği yapmanın onur verici olduğunu belirtti.

Sağlık sorunları nedeniyle artık görevi sürdürememek istediğini ifade eden Özhaseki, bundan sonra aile vakfında hizmet vermeye devam edeceğini ve ülke için hayırlı işlere destek olmaya devam edeceğini söyledi. Özhaseki, milletten helallik isteyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

Özhaseki’nin kamuoyuna yaptığı bu açıklamanın ardından, kimin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirileceği merak konusu olmaya devam ediyor. Özhaseki’nin boşalttığı koltuğa hangi ismin atanacağı yakın zamanda belli olacak.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu