Türk Dünyası

Bakan Yerlikaya, Restorana Silahlı Saldırıyla İlgili 2 Kişinin Tutuklandığını Duyurdu

İstanbul’da Restoranda Silahlı Saldırı: İşte Detaylar

İstanbul’da bulunan bir restoranda meydana gelen silahlı saldırı olayı hakkında detaylar ortaya çıktı. Türkmen Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir restoranda gerçekleşen olayda, alkol alan 3 kadın ve 3 erkekten oluşan bir grup, işletme çalışanları ve yetkilileriyle bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından grup restoradan ayrıldı ancak daha sonra geri dönerek av tüfeğiyle restorana ve havaya ateş açtı.

Olayın ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Yaralanan olmazken, 6 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Polis, 2 ruhsatlı av tüfeğine de el koydu. 6 şüpheliden 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 şüpheli tutuklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da olaya sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Halkımızın huzurunu kaçıranlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. Şüphelilerin bu tür suçlara karışan ve masum insanların hayatını riske atan kişilere karşı sert önlemler alınacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu