Spor

Barcelona kümede kalma mücadelesi veren Almeria’ya 1-0 mağlup oldu!İspanya

Ligde kalma mücadelesi veren Almeria’nın galibiyet golü, 24. dakikada Malili forvet El Bilal Toure’den geldi. La Liga’da ikinci yenilgisini 13 hafta sonra yaşayan Barcelona, 59 puanla liderliğini sürdürse de en yakın rakibi Real Madrid (52) ile arasındaki puan farkını daha da açma fırsatını kaçırdı.

TEK YENİLGİSİNİ REAL MADRID’E KARŞI ALMIŞTI!

Barcelona, bu sezon Almeria maçı öncesinde ligdeki tek yenilgisini 9. haftada Santiago Bernabeu Stadı’nda Real Madrid’e karşı, 3-1’lik skorla yaşamıştı. Real Madrid, dün oynanan derbide Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalmıştı.

2 MART’TA EL CLASICO!

210220231722050804398

İspanya’nın iki ezeli rakibi Real Madrid ve Barcelona, 2 Mart Perşembe günü Kral Kupası yarı finali ilk maçında Santiago Bernabeu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Almeria ise aldığı galibiyetle düşme hattından çıkarak 25 puanla 15. sıraya yükseldi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Gerçekleşirse yer yerinden oynar! Al Nassr'ın planını İspanyollar duyurdu... "Rüya takım..."Gerçekleşirse yer yerinden oynar! Al Nassr’ın planını İspanyollar duyurdu… “Rüya takım…”
İrfan Can Kahveci büyük bir şok yaşadı!İrfan Can Kahveci büyük bir şok yaşadı!
Dilmen galibiyeti değerlendirirken, bombayı patlattı! "Arda Güler'i istiyorlar"Dilmen galibiyeti değerlendirirken, bombayı patlattı! “Arda Güler’i istiyorlar”



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu