Türk Dünyası

Başbakan Üstel, Değirmenlik’te Mazbata Törenine Katıldı – BRTK报道

 

Hostinger Başbakan Üstel, Değirmenlik’teki Mazbata Törenine Katıldı

Başbakan Ünal Üstel, Lefkoşa ilçesinin Değirmenlik bölgesinde düzenlenen mazbata törenine katıldı. Üstel, yaptığı konuşmada, kurultay öncesi gerçekleştirdiği ziyaretlerde ve etkinliklerde gördüğü ilginin başarılı işlerin bir göstergesi olduğunu belirtti. “Tüm derdimiz halkımız ve KKTC’dir” diyen Üstel, “Biz halkımıza hizmet aşkıyla göreve geldik. Ülkemizde gereken projeleri bir bir tamamlayarak, halkımıza hizmet yolunda emin adımlarla güçlü bir şekilde ilerliyoruz,” şeklinde konuştu.

Yeni Ercan Havalimanı’nın Değirmenlik bölgesine büyük katkısını vurgulayan Üstel, “Yıllardır tamamlanmayı bekleyen ve hiç bitmeyecek gibi düşünülen dünyaya örnek olacak şekilde inşa edilen Ercan Havalimanı’nı KKTC’ye kazandırdık. Havalimanının tamamlanmasıyla ülkemize gelen turist sayısında büyük bir artış yaşandı. 2023 yılının ilk 8 ayında eski Ercan Havalimanı’nı 2 milyon 457 bin 97 yolcu kullanırken, yeni Ercan Havalimanı’nın açılmasıyla 2024’ün aynı döneminde turist sayısı 3 milyon 48 bin 615’e yükseldi,” ifadelerini kullandı.

Göreve geldiği günden itibaren ülkenin dört bir yanına sık sık ziyaretlerde bulunduğunu vurgulayan Üstel, “Hükümet işleri ne kadar yoğun olursa olsun, halkımızı ve partililerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Her ziyaretimizde birbirimize daha da kenetlendiğimizi görmek bize güç veriyor. Bu güçle 2027 yılına kadar iktidarımızı ve istikrarımızı sürdüreceğiz. Birliğimiz ve beraberliğimiz bizim gücümüzdür. Herkes bilsin ki, UBP 2027 yılında da tüm gücüyle iktidara talip olacaktır,” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu