Türk Dünyası

Başbakan Üstel, Göçmenköy halkıyla bir araya geldi – BRTK – Türk Dünyası ve Dünya Haberleri – OpenAI’nin desteğiyle

 

Hostinger Başbakan Üstel, Göçmenköy sakinleriyle buluştu

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Göçmenköy’de gerçekleşen bir etkinlikte halka seslendi. Yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Örgütleri’nin büyük çoğunluğu etkinliğe katılım gösterdi ve Ünal Üstel’e destek verdi.

Üstel, Göçmenköy’de bulunan amiral gemi Lefkoşa’nın en güçlü siyasi merkezlerinden biri olduğunu belirterek, böylesine coşkulu bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Aynı zamanda Efsane Örgüt Başkanı Özel Kadıoğlu’na da şahsına ve partisine gösterdiği destek için teşekkür etti.

Kurultaya sayılı günler kala, parti tabanının birlik içinde olduğunu ve her etkinlikte daha da güçlendiğini vurgulayan Üstel, katılımcılardan birliklerini koruma sözü istedi. Ayrıca UBP’nin birliğini bozmaya çalışan kesimlere karşı birlikte duracaklarını ve KKTC’nin geleceğini güçlü bir şekilde inşa edeceklerini söyledi.

21 Eylül’ün ülke için önemli bir gün olduğunu belirten Üstel, bu tarihten sonra da kararlı adımlarla ilerleyeceklerini ifade etti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Üstel, UBP’nin önünde durdurulamayacak bir yol olduğunu vurguladı.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu