Güney Kıbrıs

Based on this information, write a new short title in Turkish: İngiliz üslerinde 16 polis memuru göreve başladı

According to this information, write a new article in Turkish: Dhekalia'da sba polisinin tasdiki, yeni askerler, İngiliz üsleri

İngiliz üsleri Dikelya’da düzenlenen törenle 16 yeni polis memurunun göreve başladı.

Törene üs komutanı Hava Yardımcısı Mareşal Peter Squires da katıldı ve yeni askerler yemin etti. Artık iki yıllık kolluk kuvvetleri eğitimine başlayacaklar.

Yeni işe başlayan Demetriana Mary Photiou, “Her zaman polis memuru olmayı, topluluğa dahil olmayı, karşılığını verebilmeyi ve gerçekten bir fark yaratmayı istedim” dedi.

“Çok zorlayıcı olsa da hayatımdaki bu yeni bölüm beni çok heyecanlandırıyor” diye ekledi.

Bir diğer yeni işe başlayan Mert Özbarabadji ise “Benim için yeni bir aile gibi olan bu yeni insanlarla tanışacağım için çok heyecanlıyım ve yeni çalışma ortamından gerçekten keyif alıyorum” dedi.

“Tüm bu işe alım aşamalarını geçtikten ve neredeyse bir buçuk yıl sonra nihayet hayalimdeki işe başlıyorum. Bunun çok sıkı çalışma gerektirdiğinin farkındayım ama bunu gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Başmüfettiş Marcos Petrou, “Güç olarak geleceğimize umutla bakarken bu harika bir haber. Bu işe alım, saatli topluluklar için mükemmel polislik hizmetleri sunmaya devam edebilmemizi sağlamak amacıyla ileriyi planlamakla ilgilidir”.

Yeni askerler, Mart ayında güce katılan diğer 32 yeni üyeye katıldı. İngiliz üslerinin kuvvetlerinde toplam 250 civarında polis memuru bulunuyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu