Kıbrıs

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, “Dr. Küçük her zaman fikirlerimizde yaşayacak” açıklamasında bulundu – BRTK

 

Hostinger Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Dr. Fazıl Küçük’ün vefatının 40. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, onun Kıbrıs Türk Halkı için gösterdiği mücadeleyi ve fedakarlıklarını vurguladı.

Erhan Arıklı, Dr. Fazıl Küçük’ün halkına özgü önderlik ve mücadeleci kimliğini belirtti ve onun mücadelesinin Kıbrıs Türk Halkı için yol gösterici olduğunu ifade etti. Arıklı, tarihi liderin Kıbrıs Türklerinin yaşadığı zorlu süreçte birlik ve dayanışmayı sağlayarak çabalarını özveriyle ortaya koyduğunu dile getirdi.

Dr. Fazıl Küçük’ün mücadelesinin, Kıbrıs Türk Halkı’nın geleceğe güvenle bakmasını sağladığını belirten Bakan Arıklı, onun hatırasının her zaman yaşayacağını ve özgürlük mücadelesinin insanlara ilham vereceğini ifade etti.

Bu duygularla, özgürlük mücadelesinin lideri Dr. Fazıl Küçük’ü 40. ölüm yıldönümünde saygıyla anan Bakan Arıklı, ona minnettarlığını ve rahmet dileklerini iletti.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu