Kıbrıs

Beş Kişi, Lefkoşa, Dikmen ve Girne’de Hırsızlık Suçundan Tutuklandı

 

Hostinger Lefkoşa, Dikmen ve Girne’de Hırsızlık Olaylarında 5 Kişi Tutuklandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin farklı bölgelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin operasyonlar sonuç verdi. Lefkoşa, Dikmen ve Girne’de gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 5 kişi tutuklandı.

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir markete müşteri olarak giden E.M.Z. isimli şahsın, bir şişe alkollü içkiyi ödeme yapmadan aldığı tespit edildi. Olayın polise bildirilmesi üzerine E.M.Z. ve mesele ile bağlantısı olduğu belirlenen Ö.K. tutuklandı.

Yapılan ileri soruşturma kapsamında E.M.Z. ve Ö.K.’nin evlerinde ve çantalarında yapılan aramada, toplam 21 şişe daha alkollü içki bulundu ve emare olarak alındı.

Dikmen’de ise 29 Kasım tarihinde bir inşaat alanından çalınan seramik, izolasyon suyu ve çimento ile ilgili olarak H.K. isimli zanlı tespit edilerek tutuklandı.

Girne’de ise 1 Aralık tarihinde bir evin pencere boşluğundan unutulan 9 bin 500 ABD doları nakit para çalındı. Olayın polise bildirilmesi üzerine Ş.M.G. ve L.S. isimli zanlılar tespit edilerek tutuklandı.

Yukarıda belirtilen olaylara ilişkin olarak soruşturmaların devam ettiği ve gelişmelerin kamuoyuna aktarılacağı bildirildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu