Türkiye

Beşiktaş Ajax Avrupa Ligi – Canlı İzle (TRT 1) | Şifresiz HD Yayın

 

Hostinger Beşiktaş ile Ajax arasındaki maç canlı yayınla ekrana geliyor. TRT 1 kanalında yayınlanacak olan maçın şifresiz mi yoksa şifreli mi olacağı merak konusu. Beşiktaş, Avrupa’nın en zorlu liglerinden biri olan Avrupa Ligi’nde Hollanda’nın güçlü takımı Ajax’a konuk olacak. Maç öncesi muhtemel 11’ler de netleşmeye başladı. Ajax takımında Pasveer, Rensch, Hato, Ahmetcan, Sutalo, Henderson, Taylor, Godts, Jim, Traore, Weghorst olacakken, Beşiktaş’ta ise Mert, Svensson, Paulista, Felix, Masuaku, Rasihca, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Joao Mario ve Immobile forma giyecek.

Beşiktaş – Ajax maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusu da merak edilmekte. Johan Cruijff ArenA’da oynanacak olan ve TSİ 22.00’de başlayacak olan müsabakayı İngiliz hakem John Brooks yönetecek. Maçın canlı yayını TRT 1 ekranlarından izlenebilecek. Futbol severler heyecanla maçın başlamasını bekliyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu